Навчання, що змінює життя: історія шляху до кращого майбутнього

Навчання, що змінює життя: історія шляху до кращого майбутнього

Алік з багатодітної і малозабезпеченої родини, яка виховує 9 дітей. Вони проживають в скромному будинку, зручності розташовані на вулиці. Родина не має тісного спілкування з родичами і не має стабільного доходу. Тато Аліка інколи підробляє у місцевого голови ромського табору різноробочим. Мати - домогосподарка. Вона привела сина в дитячий садочок нашого проекту, коли йому виповнилось 5 років. Двоє старших братів Аліка теж навчаються в нашому тренінговому центрі «Школа життя».

Алік був дуже тихим та замкненим хлопцем, який не звик виявляти свої емоції. На початку йому було важкувато з навчанням. Але наставники Тренінгового центру завжди підтримували Аліка та допомагали йому засвоїти правила. В нас він навчився читати та писати. Коли прийшов час вступати до державного навчального закладу, наші працівники допомогли родині записати Аліка в перший клас. За допомогою «Обітниці Сироті» Алік завжди був забезпечений шкільним приладдям, одягом, взуттям, отримував (як і всі підопічні проекту) гаряче харчування та продукти.

В Тренінговому центрі він вперше почув про Бога та прощення гріхів. Тут Алік вчиться цінити все, що йому дане, поважати себе та інших. На заняттях по праці хлопець вчиться працювати на землі – садити город та збирати врожай, а також вчиться виготовляти різні вироби з деревини -  годівницю для птахів, будку для собаки. Працювати руками Аліку дуже подобається.  Родина хлопця отримує від нас продуктову допомогу, а також інші речі по можливостям нашого проекту. 

Скоро Алік закінчує 9-й клас і має бажання навчатись далі. Він каже: "Я хочу вчитись далі, я хочу мати гарну спеціальність і працювати, щоб допомогти своїм рідним. Я хочу жити краще, ніж моя родина, і я вірю, що Бог мені допоможе. "

Дякуємо кожному, хто підтримує проект «Обітниці Сироті»
Разом з вами ми змінюємо на краще майбутнє знедолених дітей.

Обітниця Сироті